Langkah Mudah untuk Membuat Pizza Crab Ragoon, Sempurna

Pizza ketam ragoia

Adakah anda sedang mencari idea untuk membuat pizza ragout ketam yang sangat lazat dan unik? Ramai rakan di sekeliling kita sedang mencari piza ketam dan kismis Nguilera, dan anda mungkin salah seorang daripada mereka. Pengguna Internet telah terbiasa menggunakan Internet pada telefon bimbit mereka untuk mengambil maklumat visual sebagai idea. dan kali ini saya akan kongsikan pengajaran membuat Resepi Piza Ketam Ragoon yang sangat manis, tidak terlalu sukar tetapi tidak mudah. Jika dilakukan salah, hasilnya tidak sesuai dan biasanya tidak selesa. Pizza ketam yang lazat mesti mempunyai rasa dan aroma yang memenuhi selera anda.

Rasa ketam pizza dipengaruhi oleh banyak perkara, pertama jenis bahan, kemudian pemilihan bahan segar, pembangunan dan persembahan. Di mana sahaja anda berada, jika anda ingin membuat pizza ketam dan ragun yang lazat, jangan risau, anda sudah tahu cara membuatnya, kerana hidangan ini boleh menjadi hadiah istimewa. Berikut ialah gambar Pizza Crab Ragoon untuk memberi anda idea.

Masuk, lihat dan nikmati diri anda! Dengan mengekalkan bahan-bahan yang mudah, hidangan ini dapat membantu menjaga kesihatan seisi keluarga. Anda boleh membuat Pizza Ragoon Crab dengan 10 bahan dan 5 langkah memasak. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

Menu keempat Ketam Rangoon Aznier. Roti Ketam Roti Chanai Rangoon Periuk Segera. Anda tahu lebih baik makan. Terdapat juga pizza. Sedap, subguh sedap😋

Bahan-bahan dan Baja yang Diperlukan untuk Pizza Ragoon Ketam:

  1. 250 gram keju krim
  2. 12 keping batang ketam muda}
  3. 2 sudu besar mayonis
  4. 1 batang bawang besar dicincang}
  5. 1/2 kerak} keping
  6. 1/2 sudu kecil lada hitam / lada hitam
  7. 1 sudu besar minyak bijan
  8. sedikit garam
  9. Pakej gulung 1
  10. Sos cili secukup rasa

Tahap memasak Crab Ragoon Pizza

  1. Masukkan batang ketam, keju krim, lada hitam. Mayonis, zeriola, kulit, ajinomoto, minyak bijan dan garam.
  2. Gaul sebati. Ketepikan.
  3. Segera ambil sekeping kulit roti dan letakkan isi ketam keju di tengah. Bubuh tengok sepantas yang anda mahu.
  4. Kemudian masak pada suhu 180 darjah sehingga lembut.
  5. Taburkan dengan sos cili. Sedia untuk makan.

Bagaimana? Mudah kan? Cara membuat pizza dengan ketam dan ragout di rumah. Kami harap anda mendapati ia berguna dan berseronok!

0 Post a Comment

Post a Comment