Resep Nasu Katsu 🇯🇵, Enak

Nasu Katsu

Anti-Failure er nu ved at blive meget populær blandt venner overalt omkring os, måske en af ​​jer. Unge mødre er allerede vant til at bruge internettet på deres mobiltelefoner til at søge efter billedinformation, der kan bruges som inspiration. og denne gang vil jeg udveksle en guide til hvordan man tilbereder en lækker Nasu Katsu opskrift at lave, det er hverken svært eller nemt. Hvis du leder efter et sted at sove, så gå på toilettet. Mens Nasu Katsu, et sted at gemme minder om smag, er et smagscitat, der forbløffer vores smagsløg.

Der er flere ting, der mere eller mindre påvirker smagskvaliteten af ​​Nasu Katsu, først fra typen af ​​ingredienser, dernæst valget af friske ingredienser, til chara-forarbejdningen og påfyldningen deraf. Du behøver ikke bekymre dig, hvis du vil tilberede lækker Nasu Katsu derhjemme, fordi du kender tricket, denne ret kan være en særlig fornøjelse. Dernæst er et billede relateret til Nasu Katsu, som du kan bruge som eksempel.

Antallet af serveringer, der kan serveres for at lave Nasu Katsu, er 4 personer. Så sørg for, at denne portion er nok til at tjene dig selv og dine kære.

I denne forbindelse er der nogle meget kreative ting, som Nasu Katsu praktiserer. Nasu Katsu bruger 5 typer materialer og 5 produktionstrin. Her er charaen til at servere retten.

Inspiration fra kakHa @pandan. Det er en favorit, når man koger aubergine. # 1. Koeksnap for det nye år. Blødt på ydersiden, blødt på indersiden. Nasu = Aubergine, Katsu = Kylling / Grøntsager dækket med rasp + stegt.

Ingredienser og krydderier, der er nødvendige for at lave Nasu Katsu:

  1. 1 fuld auberginemælk, enkelt
  2. 2 spsk (tambun) krydret stegt mel bestari
  3. 1 frø til konto C
  4. 4 spiseskefulde campus brødkrummer
  5. Stegt andeolie

Trin til at forberede Nasu Katsu

  1. Stak doulaer. Klip 1" eller citer.
  2. Mel banku anses for den højeste dengang.
  3. Dyp auberginen i melblandingen i brødkrummerne. Mouse bet.
  4. En simpel ild er lille, men varm. Omvendt snit. Let og high five, når den er tør.
  5. Server med ris og karry.

Hvordan? Måske nemt? Det var sådan, vi hjalp Nasu med at lave den Katsu, du kan lave i rom. Forhåbentlig hjælpsom og held og lykke!

0 Post a Comment

Post a Comment