Resep Roti Bakar Ala Kopitiam yang Lezat

Kopitiam toast

Oppskriften på det perfekte Kopitiam-bakt brød vinner nå popularitet blant våre venner, kanskje blant dere. For å hjelpe deg å få mest mulig ut av din HP Internett-tilkobling, for å hjelpe deg med å finne informasjon om ideen din. Vel, denne gangen vil jeg dele en instruksjon om hvordan du lager en skål i stil med Kopitiam, som ikke bare er veldig vanskelig, men også lett å gjøre som kan ødelegge språket. Hvis du behandler den feil, vil resultatene være smakløse og generelt ubehagelige. Kopitiam Youngs Toast må imidlertid ha en smak og smak som kan provosere våre smaksløker.

Smakkvaliteten til Kopitiam-Ala-grillet brød påvirkes i stor grad av mange ting, først og fremst fra typen ingredienser, deretter utvalget av ferske ingredienser til matlagingen og presentasjonen. Uansett hvor du er, hvis du vil lage en deilig toast i Kopithiam-stil, ikke bekymre deg, for hvis du kan trikset, kan denne retten være veldig spesiell. Så er det kopitiam-stil ristet brød-bilde som du kan bruke som en idé.

Vel, la oss prøve denne gangen, la oss lage vår egen Kopitiam-toast hjemme. Ved å holde ingrediensene enkle, kan denne maten bidra til å holde kroppen vår sunn. Du kan også bruke Kopitiam style Toast for å holde kontakten med 3 typer vifter og 2 andre personer. Her er matlagingstrinnene.

Å sitte hjemme i karantene er som å be om en skål ved siden av politimannen min, det er deilig hvis du kan spise det, det er brød hjemme hos Stanby, hvis du er sulten, vil du ikke spise brød, bare ha i sukker 😂

Ingredienser og krydder som brukes til å servere Kopitiam toast:

  1. Spar 6 brød
  2. 1 krukke med liten formue
  3. 100 g kaldt smør

Trinn for å lage en skål i stil med Kopitiam

  1. Forsiktig og påfør smøret, kutt i små biter og legg på toppen av brødet, ta et annet brød og dekk til.
  2. Stek brødet i ovnen på 150 grader i 15 minutter, gulhvitt

Det viktigste i oppskriften er at du kan bruke den også. Vi håper at det enkle grillede brødet i kopitiam-stil som er beskrevet ovenfor vil hjelpe deg med å tilberede deilige måltider til familie/venner eller inspirere deg til å selge mat. Lykkelig!

0 Post a Comment

Post a Comment