Resep Roti Gulung inti daging dan sayur Anti Gagal

Småkaker med kjøtt og grønnsaker

Du finner inspirasjon til den beste enkle måten å pakke inn kjøtt på և grønnsaksbrød, som er unikt deilig. Denne deilige kjøtt- og grønnsaksrulleoppskriften har blitt ettertraktet av noen mennesker rundt oss, kanskje feil. Virtuelle nettverksbrukere er vant til å bruke Internett på dingser for å søke etter bildeinformasjon som kan brukes som en innsikt. Vel, denne gangen vil jeg dele en guide om hvordan du lager den enkle måten, rundstykker med kjøtt միջ grønnsaksfyll, Drolling er ikke vanskelig չէ det er ikke lett. Hvis det behandles feil, vil resultatene være utilfredsstillende, til og med ubehagelige. Faktisk bør Roti Roll, det deilige kjøttet av grønnsaker պետք, ha en aroma և som kan provosere vår smak.

Det er flere ting som mer eller mindre påvirker smaken av Roti Roll, kvaliteten på smaken av kjøtt og vegetabilske kjerner, fra type ingredienser, så valg av ferske ingredienser til måten de blir behandlet og servert på. Du trenger ikke bekymre deg hvis du vil lage deilige kjøtt- og grønnsaksruller hjemme, for du kan allerede trikset, denne retten kan være en spesiell nytelse. Neste er et bilde av Roti Roll, en kjerne av kjøtt og grønnsaker du kan se for innsikt.

Her er noen praktiske tips: triks for å tilberede ferdige frokostblandinger med kjøtt: grønnsaker. Og dette er en kjøtt- og grønnsaksrull, som består av 13 ingredienser i 5 tilberedningsstadier. Her er hvordan du tilbereder retten.

#cppassport #madebyjeehan #cookpadmalaysia Passer til frokost, slavisk lunsj eller gå på kontoret, samt til kveldsdrinker. Jeg pleier å koke sardinene, denne gangen legger jeg kjøttet og grønnsakskjernene.

Krydderingredienser som trengs for å lage rundstykker av kjøtt og grønnsaker.

  1. 10 Elsker Gardenia brød
  2. 250 g farlig rekkevidde
  3. 15 g hakket hvitløk halo
  4. 50 g kuttet hollandsk løk
  5. 50 gram gulrøtter
  6. 50 g mais
  7. 1 ss pepper
  8. 1 1/2 ss biffstivelsespulver
  9. 1 Hill SDK salt
  10. 3 g/g olivenolje
  11. Til steking 500 g olje
  12. 2 pisket kyllingegg
  13. 200g brødsmuler / brødsmuler

Virtuelle trinn for rundstykker for å lage kjøtt և grønnsaksfyll

  1. Varm olivenoljen, stek hvitløken og den nederlandske løken til den blir duftende, tilsett kjøttdeig, bland inn massen, tilsett gulroten i maisen, stek i ett minutt. Dryss salt, biffstivelse i pepper, bland umiddelbart, dekk ilden i heisen.
  2. Fordel brødet, legg fyllet og pakk det godt inn.
  3. Dypp en fot i varm parafin: Dypp en fot i varme brødsmuler
  4. Varm oljen, stek de gule rundstykkene mens du løfter.
  5. Rundstykker fylt med kjøtt og grønnsaker Klar til servering. Passer til skolefrokost, lunsj, lunsj for barn. Gratulerer til guttene og lykke til

Den viktigste delen av oppskriften er at du kan bruke den også. Vi håper virkelig at de enkle bearbeidede Roti Rolls med kjøtt og grønnsaker på toppen kan hjelpe deg med å lage deilige måltider til din familie/venner eller bli en idé for de som ønsker å selge mat. Lykkelig

0 Post a Comment

Post a Comment