Mencari idea resipi sandwic telur yang sejuk dan unik (dipelihara)? Masyarakat menggunakan internet di telefon bimbit untuk memaparkan maklumat dan imej yang boleh bertindak sebagai sumber inspirasi. Dan sekarang saya akan memberikan panduan memasak. Cara membuat sandwic telur (pengenalan) Anda boleh memanipulasi lidah anda untuk menjadikannya sangat mudah dan keras. Dengan pemprosesan yang tidak betul, hasilnya akan menjadi lembut dan bahkan tidak selesa. Walaupun sandwic telur yang lazat (tertutup) sepatutnya mempunyai aroma dan rasa yang boleh menggoda selera kita.
Kualiti sandwic telur (bacal) dipengaruhi oleh banyak faktor, dari jenis bahan hingga pilihan bahan segar, hingga cara penyediaan dan penyajiannya. Jika anda ingin membuat sandwic telur yang lazat (disediakan) di rumah, jangan risau kerana jika anda sudah tahu tekniknya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Seterusnya ialah gambar sandwic telur (dikepilkan) yang boleh anda jadikan idea.
Nah, kali ini kita cuba, ayuh, buat sandwic telur sendiri (disediakan) di rumah. Jika kita pastikan bahan-bahannya mudah, makanan ini boleh membantu menyihatkan badan kita. Anda boleh membuat sandwic telur (termasuk) dengan 9 jenis bahan dan 5 langkah pengeluaran. Bagaimana untuk menyediakan hidangan.
Penghantaran pada waktu pagi. Tahan dan Pergi Kanak-kanak masuk ke bilik untuk PDPR, dan sungguh kelakar apabila ayah mereka mengambilnya dan pergi. 😆 Tq & Cc: MocQue dan sitahcooks
Bahan-bahan dan Perasa (dibekalkan) yang diperlukan untuk membuat sandwic telur:
- 4 biji telur rebus
- 6 keping roti
- Serbuk lada putih 1 sudu kecil
- 4 sudu besar mayonis
- Sedikit garam
- Kobis ungu kecil
- Sedikit selada
- Mentega (untuk menyebarkan roti)
- 4 keping keju cheddar (tinggi 8 keping untuk kegunaan tambahan)
Langkah-langkah membuat sandwic telur (bekalan)
- Pukul telur rebus dengan mayonis, secubit garam dan serbuk lada putih.
- Sapukan setiap keping roti dengan mentega. Sekeping pertama kubis berwarna ungu. Letakkan kepingan kedua keju di atas, kemudian sapu dengan telur hancur dan tutup dengan kepingan kedua keju. Sekeping roti ketiga dihidangkan dengan salad hijau.
- Kemudian campurkan tiga keping roti. Balut perlahan-lahan dengan pembalut. Ia sedia untuk dipotong sebelum dimakan.
- Untuk menu yang sihat atau hidangan yang bersih, anda boleh menggantikan roti bijirin penuh dengan roti putih biasa. (Oso menggunakan roti gandum buatan sendiri)
- Gantikan mayonis biasa dengan mayonis rendah lemak seperti jenama Kewpie.
Apa khabar, kan? Cara membuat sandwic telur (sup) boleh anda buat di rumah. Semoga ini bermanfaat dan semoga berjaya!
0 Post a Comment
Post a Comment