Langkah Mudah untuk Menyiapkan Muchroom Soup dan Garlic Bread, Lezat Sekali

Sup cendawan dan roti bawang putih

Mencari langkah mudah untuk memberi inspirasi kepada anda membuat banyak sup dan roti bawang putih yang lazat? Langkah mudah untuk membuat sup Muchroom dan roti bawang putih anti nasib malang sedang mencari beberapa orang di sekeliling kita sekarang, mungkin salah seorang daripada anda. Pengguna bersih telah menggunakan internet pada gajet mereka untuk mencari maklumat tentang gambar untuk digunakan sebagai idea. Posted Kali ini saya akan kongsikan cara membuat sup pelbagai ruang dan resepi roti bawang putih anti gagal untuk membuatnya mudah dan ringkas. Jika diproses secara tidak betul, hasilnya tidak akan memuaskan dan sedap. Sup cendawan yang lazat dan roti bawang putih harus mempunyai aroma dan rasa yang boleh menggoda selera kita.

Terdapat banyak perkara yang sedikit sebanyak mempengaruhi rasa sup cendawan dan roti bawang putih, pertama sekali dari jenis bahan, kemudian dari pilihan bahan segar hingga cara penyediaan dan penghidangan. Jika anda ingin membuat sup cendawan dan roti bawang putih yang lazat di rumah, jangan risau, kerana jika anda tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Kemudian gambar sup cendawan dan roti bawang putih yang boleh anda jadikan idea.

Terdapat beberapa cara mudah dan praktikal untuk membuat sup cendawan dan roti bawang putih. Anda boleh membuat sup cendawan dan roti bawang putih dengan 13 bahan dan 6 langkah pemprosesan. Cara memasak makanan.

Resipi mudah dan kanak-kanak juga menyukainya.

Bahan dan rempah yang digunakan untuk membuat sup roti cendawan dan bawang putih:

  1. Roti Bawang Putih
  2. 2 keping roti Perancis
  3. 5 ulas bawang putih
  4. 1 sudu besar daun pasli
  5. 3 sudu besar marjerin
  6. Sup cendawan
  7. 150 g champignons
  8. 2 sudu besar marjerin
  9. 1 sudu besar minyak
  10. 5 sudu besar tepung gandum
  11. 2 kiub ayam
  12. 1 liter krim keseluruhan
  13. 1 liter air

Langkah membuat banyak sup dan roti bawang putih

  1. Kisar bawang putih dan campurkan pasli dengan mentega. Sapukan pada roti Perancis. Kemudian bakar pada suhu 170°C selama 15 minit.
  2. Masukkan marjerin dan minyak untuk sup cendawan. Masak cendawan sehingga perang keemasan.
  3. Masukkan tepung gandum dan krim, susu dan air
  4. Masukkan kiub ayam.
  5. Gaul rata. Masak.
  6. sedia. Boleh dihidangkan bersama roti bawang putih. Kekuatan.

bagaimana? Bukankah itu mudah? Cara membuat sup cendawan buatan sendiri dan roti bawang putih. Saya harap ini berguna dan semoga berjaya!

0 Post a Comment

Post a Comment