Mencari inspirasi untuk resipi unik roti keju paratha yang ditolak? Orang ramai sudah biasa mendapat maklumat tentang gambar menggunakan internet di telefon bimbit. Baiklah, kali ini saya kongsikan dengan anda resipi langkah demi langkah membuat sosej roti paratha - anti-fail, bukan sahaja sangat sukar untuk dimasak, tetapi juga sukar. Jika dikendalikan secara tidak betul, hasilnya akan menjadi ringan dan secara amnya tidak menyenangkan. Roti paratha keju sosej yang lazat sepatutnya mempunyai rasa dan aroma yang boleh memenuhi selera kita.
Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi rasa keju sosej roti paratha, pertama jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, pemprosesan dan hidangan. Jika anda ingin membuat sosej keju malam roti paratha yang lazat di rumah, jangan risau, kerana jika anda sudah tahu tekniknya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Di bawah adalah gambar roti paratha dengan sosej dan keju yang boleh anda fahami.
Selain itu, roti paratha keju sosej mengambil masa kira-kira 30 minit untuk dimasak.
Berikut adalah beberapa cara mudah dan praktikal untuk memproses keju roti paratha dengan keju sosej. Anda boleh membuat roti paratha keju sosej dengan 4 bahan dan 4 langkah memasak. Berikut adalah langkah-langkah memasak.
Bahan-bahan dan Rempah-rempah untuk Membuat Keju dengan Sosej Roti Paratha:
- Roti paratha dibuat
- Sosej ... masak
- cerita keju
- Kuning
Cara memasak roti paratha sosej keju 6
- Rebus dulu sosej...Bila dah separuh masak angkat...Tuang...
- Bakar roti parotta ... atas api sederhana ... tabur sosej dan tabur keju jam ... bengkokkan menjadi empat segi ...
- Panaskan 150 gm air untuk menggoreng ... Gulung roti parotta dan kuning telur ... Bakar selama 15-20 minit ...
- Ia kuning ... padam api ... berhenti. Layan...selamat mencuba😊
Bagaimana mereka? Mudah, bukan? Begini cara membuat Ruti Paratha di rumah. Cubalah bagus!
0 Post a Comment
Post a Comment