Langkah Mudah untuk Menyiapkan Roti gulung sosej with chicken floss🌼 yang Sempurna

Sosej gulung dengan tepung ayam 🌼

Adakah anda sedang mencari sosej ayam gulung yang unik sedap 🌼 Resepi., Langkah mudah membuat sosej ayam gulung Melawan Kegagalan, kali ini ramai kawan-kawan di sekeliling kita yang mencarinya, mungkin anda salah seorang daripadanya. Pengguna internet sudah biasa menggunakan internet pada telefon bimbit mereka untuk melihat maklumat imej yang memberi inspirasi. Diterbitkan Kali ini saya akan kongsikan panduan cara menyediakan Chicken Roll, Resepi B, Bisa Manjain Lidah, untuk membuatnya sangat susah. Jika diproses secara tidak betul, hasilnya akan cuai, tidak sedap pun. Dan sosej ayam yang lazat harus mempunyai rasa dan rasa yang boleh membangkitkan selera anda.

Terdapat banyak perkara yang mempengaruhi rasa pembungkus ayam mengikut tahap yang berbeza-beza, daripada jenis bahan yang digunakan, kepada pilihan bahan-bahan segar, kepada cara ia diproses dan dihidangkan. Jangan risau jika anda ingin membuat roti gulung yang lazat dengan sosej ayam di rumah, kerana jika anda sudah tahu helahnya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Seterusnya gambar roti gulung θ ayam sosej yang boleh anda jadikan idea.

Tambahan pula, masa yang diperlukan untuk memasak gulungan fillet ayam dianggarkan sekitar 30 minit.

Nah kali ni cuba, sosej roll kita buat dengan tepung ayam di rumah 🌼. Terima kasih kepada bahan-bahan yang mudah, hidangan ini boleh berguna untuk mengekalkan kesihatan seisi keluarga. Anda boleh membuat gulung sosej ayam menggunakan 6 bahan 6 6 langkah memasak. Inilah cara untuk menyediakan hidangan.

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat gulungan fillet ayam.

  1. Roti Gardinier ... sangat nipis
  2. Sosej rebus ... Tuscany
  3. untuk membuat roti dengan telur
  4. Serbuk roti
  5. Hidangan ayam sudah siap
  6. sos cili... mayonis

Langkah-langkah membuat gulungan fillet ayam

  1. Sosej separuh masak, dan Tuscan ...
  2. Balut mee nipis...letak sosej...gosok sikit dengan bungkus telur tadi...ketepikan..
  3. Sapukan roti pada telur yang telah dipukul.. Selamat datang ke roti cincang...
  4. Panaskan minyak dan goreng bila garing...ambil dan buang...
  5. Potong nipis2 dan susun atas pinggan...tolak sos pedas...mayonis...taburkan dawai ayam di hujungnya...hidangkan...
  6. Selamat mencuba!

Bagaimana mereka? Bukankah mudah untuk menyediakan gulungan ayam ini di rumah? Semoga ini bermanfaat, selamat mencuba!

0 Post a Comment

Post a Comment