Langkah Mudah untuk Membuat Sourdough Donuts Anti Gagal

Biskut yis

Adakah anda sedang mencari inspirasi untuk resipi biskut yis? Unik sedap ?, langkah-langkah mudah untuk membuat kek yis yang lazat, kali ini beberapa orang di sekeliling kita mencari salah seorang daripada anda. Pengguna Internet sudah biasa menggunakan Internet pada telefon bimbit mereka untuk mencari maklumat tentang imej. Baiklah, kali ini saya akan kongsikan step by step "Cara membuat yeast cookies", yang sangat sedap untuk dibuat bukan susah dan tidak senang. Jika dikendalikan secara tidak betul, hasilnya akan menjadi tawar, malah tawar. Sesungguhnya, biskut yis yang lazat harus mempunyai aroma dan rasa yang membangkitkan selera kita.

Rasa donat pada pekasam sangat mempengaruhi kualiti bahan, pertama dari jenis bahan, kemudian dari pilihan bahan segar hingga cara penyediaan dan penyajiannya. Jika anda ingin membakar biskut yis yang lazat di mana sahaja anda berada, tidak perlu risau, kerana jika anda sudah tahu helah ini, hidangan ini boleh menjadi salah satu jenis manisan. Berikut adalah gambar-gambar donat pada asam yang boleh anda jadikan inspirasi.

Di samping itu, masa yang diperlukan untuk menyediakan biskut yis dianggarkan kira-kira + -18 jam.

Berikut adalah beberapa cara mudah dan praktikal untuk membuat biskut yis. Anda boleh membuat biskut yis menggunakan 7 bahan berbeza daripada 7 peringkat pengeluaran. Berikut ialah cara memasak hidangan.

Buat sd cookies dengan bantuan anak dara hari ini. Gadis dari doh yang digulung, dihiris, digoreng. Saya hanya menunjukkan jalan. Saya suka anak dara apabila mereka sumbat biskut. Best la Ma.. kata. # 1 ° SDrecipi2022:

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat kek yis.

  1. 250 g tepung roti
  2. 1 g / g garam
  3. 100 g pemula SD aktif
  4. 40 ml air
  5. 2 biji telur
  6. 50 g gula
  7. 65 g mentega

Cara membuat biskut yis

  1. Satukan dalam mangkuk air, gula, telur dan satu sudu teh makanan ringan, kacau. Masukkan tepung dan garam. Uli sehingga adunan sebati, kemudian biarkan selama 10 minit.
  2. Masukkan mentega secara beransur-ansur, kacau sehingga ia menjadi elastik. Begitu juga S&F 3 kali setiap 30 minit, ia adalah pilihan, anda boleh melangkaunya.
  3. Tutup doh dan biarkan selama 3-4 jam. Apabila adunan sudah naik, masukkan ke dalam peti ais semalaman.
  4. Esoknya kita dapat doh. Canai doh և dan lekatkan pada loyang donut. Biarkan seketika (selama 2 jam atau sehingga doh naik).
  5. Panaskan minyak. Goreng biskut sehingga perang keemasan.
  6. Biarkan hati sejuk sedikit. Kemudian hias dengan aksesori kegemaran anda. dalam:
  7. Catatan. Tidak seperti yis komersial, di mana doh naik dalam 40 minit, tidak seperti yis. Untuk yis, apabila ia panas, doh akan cepat bertambah isipadu, dan jika ia sedikit sejuk, ia akan mengambil masa untuk mengembang. Pada musim hujan yang lalu doh saya naik selama 5 jam.

Caranya: Bukan mudah, inilah cara membuat kuih yis yang boleh anda buat di rumah. Semoga berjaya և Selamat mencuba!

0 Post a Comment

Post a Comment