Resep Roti Poket Doraemon, Menggugah Selera

Doraemoni taskuleib

Doraemoni taskuleiva ideid taskuleiva lihtsaks sammuks Ideede leidmine Kui maitsev see on?, Kuidas teha Doraemoni taskuleiba Seekord jagan Doraemoni tõrkevastase taskuleiva retsepti valmistamise juhiseid, see pole raske ega lihtne. Kui valite vale valiku, on tulemused maitsetud ja võivad olla ebameeldivad. Õigel leival meie Doraemoni taskus on ka teisi maitseid ja maitseid, mis võivad meie maitsemeeli erutada.

Teie Bouquet Doraemoni kvaliteeti mõjutavad ühel või teisel viisil paljud asjad, alates koostisosadest kuni jeenideni, värskeimate koostisosade valimise, valmistamise ja serveerimiseni. Ärge muretsege, kui soovite kodus maitsvat doraemoni taskuleiba valmistada, sest teate, kuidas seda teha, see roog võib olla ainulaadne. Järgmisena on taskufoto Doraemonist, kus saate inspiratsiooni ammutada.

Doraemon Pocket Bread valmistamiseks kasutatav kogus on 5 inimest. Seega veendu, et sellest piisab, kui tutvustad sulle ennast ja oma lähedasi.

Lisaks on Doraemon Pocket Breadi valmistamise aeg orienteeruvalt 30 tundi.

Tule, vaata ja naudi! Kui koostisained on lihtsad, võib see roog olla kasulik organitele, mis aitab hoida teie keha ja teie pere tervena. Saate teha Doraemon Pocket Breadi 13 jeeni koostisosadest ja 6 sammust. Siin on roa valmistamise sammud.

Antara Nelja lemmikkool lastele. Ma valmistan tavaliselt üleöö maitsva kooriku ja hoian seda siis külmkapis, kuni valmistan seda hommikul.

Doraemoni taskuleiva valmistamiseks kasutatud koostisosad ja vürtsid:

  1. Leivaosakond (tasku)
  2. 10 viilu saia (mul on gardeenia)
  3. 2 aastat tagasi (naljakas)
  4. Serbia leib nagu soovite
  5. südamiku jaoks
  6. 1/2 aastat Hollandis (kuup)
  7. 1/2 supilusikatäit hakitud kuuma pipart
  8. 1 spl kastet
  9. 1 spl austrikastet
  10. Komplektis 2 burgerit
  11. 2 vorstijänku 2
  12. 1/2 tassi segatud köögivilju
  13. Suhkur ja sool maitse järgi

Doraemoni taskuleiva valmistamise sammud

  1. Kahekordne hooldusrott 2. Paast. Püüdke ümara käepidemega. Kasutan teekannu kaant
  2. Leota leiba munas. Seejärel kata riivsaiaga.
  3. Prae õlis, tuli ei ole väga tugev. Külmalt saab lõigata 2 osaks. Nagu pildi peal
  4. Süda, prae kuni Hollandi bwg lõhnab hästi. Lisa tšillikaste, tšillikaste ja austrikaste, seejärel lisa hamburgeriliha ja prae kuni burger on valmis. Lisa köögivilja- ja vorstisegu. Proovige.. küpseta kergelt krõbedaks. sõrm.
  5. Määri jahtunud kodujuust saiaviiludele. Kui sulle meeldib salat, võid lisada lehti. Tuumale lisamaitse andmiseks võid peale puistata ka majoneesi.
  6. õnnelik essee

Täname, et kasutasite meie meeskonna silmapaistvat patu retsepti. Loodame, et lihtsalt valmistatav Doraemon Pocket Bread aitab teil perele/sõpradele lõbusat einet valmistada või muuta sellest kulinaarse äriidee. Palju õnne ja jumal õnnistagu teid!

0 Post a Comment

Post a Comment